Von Jordie's Erbe
 

De jachttraining van een Heidewachtel

Iedere zaterdagochtend, weer of geen weer, gaan Yoran en zijn baas trainen bij Multidog, op diverse locaties. Samen beleven zij daar heel veel plezier mee. Yoran weet het al: zodra de jachtfluit gepakt wordt gaan er leuke dingen gebeuren !

Apport!

De series van 10 lessen worden afgesloten in het voorjaar afgesloten met een individuele proef .Yoran deed het heel goed en won in de C-categorie de 3e prijs en een beker! 
In het najaar, ter afsluiting van het trainingsseizoen is er een ABC-teamwedstrijd.
Een team bestaat uit een A-hond, een B-hond en een C-hond ( trainingsniveau ).Zaterdag 20-11-2010 vond dit evenement plaats; van de 17 teams die aan de wedstrijd deelnamen, behaalde het team van Yoran ( B+-hond ) de 7e plaats!


Jachthondentraining

Bij Multidog kunt u jachthondentrainingen volgen tot op het hoogste niveau. Ontdek hoe leuk het is om met uw hond samen te werken en steeds complexere opdrachten tot een goed einde te brengen.
Als u in de toekomst met uw hond wilt gaan jagen of meedoen aan wedstrijden, zijn de Multidog jachthondentrainingen een uitstekende voorbereiding hierop. Ook als u die ambities niet heeft en gewoon lekker met uw hond bezig wilt zijn, is jachthondentraining een liefhebberij die u en uw hond veel plezier en ontspanning bezorgt. De trainingen worden gegeven op verschillende locaties in West-Brabant en Zeeland.

Jachttraining

Na het afronden van de apporteercursus kunt u beginnen met de jachthondentrainingen.

Tijdens de trainingen komen onder meer de volgende onderdelen aan de orde:

Apporteren uit de dekking
Apporteren over water
Apporteren uit water
Onthouden van de val van het apport (markeren)
Het volgen van een sleepspoor
Het luisteren naar fluitsignalen
Dirigeren
De jachthondentrainingen van Multidog bereiden u voor op het deelnemen aan jachthondenproeven op alle niveaus: de KNJV-proeven op C-, B- en A-niveau en meervoudige apporteerproeven (MAP?s) op B- en A-niveau. Ook op de vermaarde Nimrodproef, kunt u elk jaar cursisten van Multidog met hun honden aan het werk zien.

Zie voor meer informatie de website van Multidog.

Hieronder enkele impressie foto’s gemaakt tijdens de jachttraining.

 


E-mailen
Bellen
Map